Blog

vrijdag 5 januari 2018
Webteksten rijschool herschreven
Tags: content, SEO teksten, website die beter gevonden zal worden, website teksten rijschool
Hoe een autorijschool beter op internet gevonden kan worden.

Onlangs vroeg een autorijschool ons de teksten op de website te herschrijven. De website van de betreffende rijschool voor auto's werd niet goed gevonden op het internet. Wij hebben een ons verdiept in de wereld van de autorijscholen en de website teksten herschreven. Nu wordt deze website wel goed gevonden.

Een autorijschool heeft vaak een regionale functie.

Een autorijschool die in bijvoorbeeld Waddinxveen zit ( Zuid-Holland) heeft zijn klantenkring in Waddinxveen en onringende plaatsen zoals Boskoop, Gouda, Moordrecht en Moerkapelle. Het is daarom belangijk dat in de teksten van de website van de autorijschool in Waddinxveen, de plaatsnamen Boskoop, Gouda, Moordrecht, Moerkapelle en Waddinxveen terugkomen.

Teksten website afstemmen op de doelgroep.

Daarnaast is het belangrijk dat de website ook duidelijk maakt voor welke doelgroep de autorijschool in Waddinxveen lessen verzorgt en welke. Bijvoorbeeld autorijlessen voor jongeren van 17, vrachtautolessen of motorrijlessen. Door hier goede en duidelijke SEO teksten over te schrijven zal een website beter gevonden worden op het internet. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor autorijscholen maar ook voor bijvoorbeeld regionale schoonmaakbedrijven of administratiekantoren.

Een website tekst moet altijd in de juiste content geschreven worden.
 
Het is bijzonder belangrijk je website af te stemmen op de doelgroep, niet alleen qua teksten, stijl en vormgeving maar ook qua uitstraling. Het gaat om de content.
De website teksten zijn dus maar een onderdeel van het geheel.
Geplaatst door: Webmaster op 04:24
Geen reacties
woensdag 20 december 2017
Veel nieuwe teksten websites geschreven
Tags: dating, vakantie, webteksten, tekstschrijver
Steeds meer mensen doen een beroep het team van de website tekstschijver.

In oktober en november 2017 hebben we vele aanvragen gekregen voor het schrijven van teksten van websites.  Helaas hebben we een aantal potentiële opdrachtgevers teleur moeten stellen omdat er meer opdrachten binnen kwamen dan de capaciteit van ons team web tekstschrijvers. Ons verzoek is dan ook om niet een last minute opdracht aan ons te verstrekken. De kans is dan groot dat we nee moeten verkopen en u elders een tekstschrijver voor uw webteksten moet inhuren.

Vakantie seizoen 2018 bijna weer van start.

Indien u beheerder bent van een website in de vakantie branche, is het nu tijd om nieuwe marketing activiteiten te ontplooien.  In de maanden januari, februari en maart 2018 worden de meeste vakantiehuizen verhuurd, groepsreizen en rondreizen geboekt. Kom nu in actie en promoot uw vakantie activiteiten.  Voor het schrijven van een online nieuwsbrief kan de website tekstschrijver u van dienst zijn.

Teksten voor dating sites.

Heeft u een schrijver nodig voor de teksten van een dating website?? Wij hebben veel ervaring met dating, relatiebemiddeling en singles.  Onze dating tekstschrijver weet wat alleenstaanden willen lezen op het gebied van daten en uitgaan.  Lees hier alles over dating tips.
Geplaatst door: Webmaster op 06:16
Geen reacties
vrijdag 27 oktober 2017
Teksten nieuwe website afvalshakes.nl
Tags: tekstschrijvers internet, afvalshakes
Voor de website afvalshakes.nl teksten geschreven.

Afvalshakes en maaltijdvervangers zijn in deze tijd van overgewicht en afslanken razend populair. De domeinnaam afvalshakes.nl is al enkele jaren oud en in combinatie met SEO en doelgerichte teksten, moet deze gezondheids website wel een succes worden.

Tekstschrijver nodig voor uw gezondheids website?

Als specialist in webteksten voor websites op het gebied van gezondheid en afvallen, kunt u altijd een beroep om mijn doen als u goed leesbare teksten nodig hebt. Ook voor website teksten op het gebied van duurzaamheid, veganime, reizen en andere onderwerpen.

Een goede tekst maakt het verschil.

Er zijn veel tekstschijvers voor het internet. Maar weinig website tekstschrijver maken het verschil.
Geplaatst door: Webmaster op 06:13
Geen reacties
vrijdag 1 september 2017
teksten veganistische producten
Tags: kaas, tekstschrijver, veganistische wijn, veganistische producten
De website tekstschrijver is verantwoordelijk voor de teksten op de website vegan-shop.nl.

Hierbij is er speciale aandacht voor specifieke veganistische producten.  Denk aan veganistische kaas, appeltaart of veganistische wijn.

Het kenmerk van deze veganistische producten is dat ze geen van allen dierlijke ingrediënten bevatten. Zo is veganistische wijn niet geklaard met vismeel of is er gelatine gebruikt. En veganistische kaas is niet gemaakt van melk of gestremd met stremsel uit de kalfmaag maar echt helemaal plantaardig. 

Veel vegan producten hebben soja als basis, bijvoorbeeld vleesvervangers maar ook noten, granen, zaden, zeewier en groenten zijn een perfect basis voor een vegan maaltijd, toetje, snack, soep, voedingssupplement, enzovoort.  En als je je afvraagt of een veganistisch opgevoed kind wel groot en sterk kan worden??

Olifanten, koeien, giraffen, ze leven 100 % veganistisch! Zijn ze groot en sterk, of niet? Veganistische productn bieden een mens alles wat die nodig heeft.  Teksten schrijven over veganisme, veganistische producten en levenswijze, als veganistische tekstschrijver is dat een aangeboren eigenschap.
Geplaatst door: Webmaster op 10:56
Geen reacties
maandag 28 augustus 2017
Website teksten website chakra sieraden
Tags: goede vindbaarheid, teksten websites sieraden, ckakra sieraden
Chakra sieraden zijn spirituele sieraden

Teksten schrijven voor websites met betrekking tot sieraden is nooit eenvoudig.
Zeker niet als het om chakra sieraden gaat.

Chakra Sieraden zijn spirituele sieraden die binnen de spirituele wereld een belangrijke plaats innemen als het om bijvoorbeeld het reguleren van energie gaat.
Je hebt vele soorten chakra sieraden, de meesten zijn van edelstenen of halfedelstenen gemaakt maar je hebt er ook van glas of hout.

Wat maakt het schrijven van webteksten voor chakra sieraden nu zo moeilijk?

Het is met sieraden niet zo moeilijk om deze visueel aandacht te geven. Dat is een kwestie van goede foto's nemen en deze op de website, blog plaatsen. Een tekst schrijven over spirituele sieraden is veel moeilijker, er wordt van de tekstschrijver meer gevraagd dan SEO vriendelijke webteksten of inlevingsvermogen.
Een goed geschreven tekst kan wat betreft de vindbaarheid op het internet het verschil uitmaken.  Dat geldt zeker voor chakra sieraden zoals armbanden, oorbellen en kettingen. Het schrijven van teksten voor de website chakra sieraden is zo moeilijk omdat je een gevoel, een bepaalde sfeer moet overbrengen en tegelijk zoekmachinevriendelijke testen moet schrijven als webtekstschrijver.

Wat betreft de website https://www.chakra-sieraden.nl betreft,de missie is geslaagd. Als je via de zoekfunctie van Google op "chakra sieraden" zoekt, ontdek je dat de website bijna op pagina 1 staat.
Weer een bewijs dat een tekst geschreven met aandacht ook op het intermet te vinden is.
Voor de liefhebber van deze unieke edelsteen sieraden, hier vind je de collectie.


Geplaatst door: Webmaster op 07:59
Geen reacties
vrijdag 18 augustus 2017
Het geheim van een goede tekstschrijver
Tags: affiniteit, schrijver voor webteksten, tekstschrijver duurzaamheid, geheim goede tekstschrijver
Wat is het geheim van een goede tekstschrijver?

Regelmatig wordt ons gevraagd wat het geheim van een goede tekstschrijver is en dan met name teksten voor websites en blogs. Waarom wordt de ene website wel gevonden en de andere niet?

Waarom klikken de bezoekers van de ene website na 2 seconden weg en blijven de bezoekers van andere websites 2 tot 5 minuten op de website??  Mooie foto's, pakkende teksten, geweldige aanbiedingen?
Op deze vragen is geen éénduidig antwoord te geven. Wat we wel weten is dat een website verleidelijk moet zijn. De site moet de bezoeker prikkelen om te lezen, verder te klikken en actie te ondernemen.

Uiteraard ligt het wel aan het type site wat er van een schrijver voor webteksten verwacht wordt. Een website met aandacht voor historie vergt een heel andere schrijfstijl dan een website waarbij keukens worden aangeboden. Maar wat is nu een goede tekstschrijver??

Een goede tekstschrijver is een schrijver van teksten die zich in de opdracht kan inleven en die kwaliteiten bezit die aansluiten bij hetgeen gevraagd wordt.  Als een tekst moet verleiden, bijvoorbeeld om een bepaald product of dienst te verkopen, moet er een tekstschrijver ingeschakeld worden die commercieel kan denken. Als een bedrijf een website wil laten bouwen met betrekking tot duurzame energie moet er een website tekstschrijver ingeschakeld worden die iets heeft met duurzaamheid.  Kortom, iedere tekstschrijver is gespecialiseerd in bepaalde thema's en onderwerpen en zal voor die projecten de beste teksten kunnen schrijven.  

In algemene zin, de beste tekstschrijvers hebben inlevingsvermogen en kunnen de opdracht van de opdrachtgever vertalen in teksten die voldoen aan de doelen die gesteld zijn. Een tekstschrijver die veel feeling met een bepaald onderwerp heeft, zal in de regel betere resultaten behalen dan een tekschrijver die tegen de zin in teksten voor een bepaalde website moet gaan schrijven.

Een goede tekstschrijver neemt alleen opdrachten aan waar hij affiniteit mee heeft en waarvan hij verwacht dat hij met die teksten de opdrachtgever blij kan maken! Dat is hoe De Website Tekschrijver werkt!
Geplaatst door: Webmaster op 08:41
Geen reacties
vrijdag 26 mei 2017
Een ouder vakanties
Tags: communicatie, een ouder gezinnen, een ouder vakantie
Een ouder vakanties zijn vakanties voor een ouder gezinnen.
De website tekstschrijver heeft diverse teksten verzorgd voor 1 ouder gezinnen.  Deze specifieke doelgroep vraagt qua benadering en communicatie om een specifieke aanpak.

Een ouder vakanties zijn met name reizen binnen Europa en voor een ouder gezinnen met kinderen tot 18 jaar.
Kampeerreizen, actieve vakanties en strandvakanties zijn populair.

website:  Een ouder vakantie.be
Geplaatst door: Webmaster op 09:09
Geen reacties
 
Teksten voor amandelolie
Tags: goed voor de huid, vitamine E, amandelolie
Amandelolie is een natuurproduct en wordt gebruikt als massageolie, in cosmetica, in babyverzorgings producten en, koud geperst, in salades en koude schotels.

Door het hoge vitamine E gehalte is amandelolie net zoals tarwekiemolie, goed voor de huid.
Daarom wordt amandelolie ook veel als massage olie verkocht.
De website tekstschrijver verzorgde de informatie en teksten op de website amandel-olie.nl

Geplaatst door: Webmaster op 09:02
Geen reacties
 
Blog van de website tekstschrijver
Tags: blog, website tekstschrijver, teksten
Via deze blog houd ik mijn lezers op de hoogte voor wat betreft de laatste ontwikkelingen ten aanzien van teksten voor het web, door ons geschreven artikelen en teksten en andere wetenswaardigheden.

Teksten zijn zoveel meer dan woorden.

Hans Alphenaar
De Website Tekstschrijver
Geplaatst door: Webmaster op 08:58
Geen reacties