reisverzekering voor wereldreis

Reisverzekering wereldreis

De Website Tekstschrijver is verantwoordelijk voor de inrichting en teksten van de nieuwe website reisverzekering wereldreis. Via de website reisverzekering wereldreis kunnen mensen online een wereld reisverzekering afsluiten. Eén maand na het online gaan van deze wereldreis reisverzekering stond deze website met de belangrijkste zoekwoorden al op pagina 1 van de Google zoekresulaten met relevante zoekwoorden zoals reisverzekering wereldreis en lang op reis. Hiermee is weer aangetoond dat het schrijven van website teksten een vak apart is en een goede domeinnaam zeer belangrijk is.  Lees hieronder meer.

Het belang van een goede domeinnaam

De domeinnaam reisverzekering-wereldreis.nl heeft het grote voordeel dat de 2 belangrijkste zoekwoorden voor het zoeken en afsluiten van een reisverzekering voor een wereldreis al in de domeinnaam zitten. Als in de geschreven teksten die zoekwoorden herhaald worden, beloont Google dat met een hoge positie. Het succes van het vinden van een website heeft dus niet alleen te maken met de kwaliteit en relevantie van de geschreven web teksten maar ook onder andere met de kwaliteit van de domeinnaam.

Ook op wereldreis gaan?

Heeft u ook plannen om op wereldreis te gaan of tenminste lang op reis te gaan?  Een wereldreis reisverzekering behoort dan zeker tot je bagage. Want een wereldreis maken is geweldig, een goede reisverzekering zeer belangrijk.