Specialisatie

Specialisatie

De Website Tekstschrijver en partners zijn met name gespecialiseerd in de volgende segmenten:

Duurzaam 
Wilt u een duurzaam product of dienst promoten? Of het nu gaat om Fair Trade, MVO, energie, ecologisch, biologisch, milieuvriendelijk of vegetarisch, uw duurzame website wordt beter gevonden als u de teksten door het team van De Website Tekstschrijver laat schrijven. Door onze affiniteit met "duurzaam" en onze kennis van duurzame internet marketing, zijn wij graag uw duurzame partner. Wij schreven onder andere teksten voor Albert Heijn en De Vegetariërsbond. ( biologische en vegetarische producten en keurmerk )

Financieel
Het is niet eenvoudig om van een "grijs" financieel product zoals een verzekering, een spaarrekening of een beleggingsproduct, een aantrekkelijk product te maken. De Website Tekstschrijver weet als geen andere tekstschrijver uw financiële product of dienst zo te omschrijven dat deze als aantrekkelijk wordt ervaren en goed via Google gevonden wordt.Wij schreven onder andere teksten voor: Groepsannuleringsverzekering.nl en Kortlopende Annuleringsverzekering

Webwinkels.
Onze tekstschrijvers hebben voor een groot aantal webwinkels teksten geschreven.  Ook teksten voor blogs.
Voorbeelden van deze zijn:

Vintagekledingwinkel.nl,  Vintage is een modestijl uit de jaren 40, 50, 60 en 70.

Vegan Shop, teksten voor webwinkel gechreven met 100 % veganistische producten

Chakra Sieraden,  dit zijn edelsteen sieraden, gebaseerd op de 7 chakra's.Vakantie

In de vakantie branche gaan vele miljoenen euros'om en er zijn duizenden websites die reis- of vakantie gerelateerd zijn. Steeds meer mensen boeken hun vakantie online via internet. Het aantal boekingen via internet zal zeker blijven toenemen. Het onderscheidend vermogen in de vakantie branche wordt steeds belangrijker, zowel qua product, organisatie als website. De Website Tekstschrijver is zeer ervaren in het schrijven van creatieve teksten voor deze interessante branche. Wij schreven onder andere webteksten voor de volgende websites:
Duurzaam Toerisme     Vakantie met paarden   Huis kopen Hongarije


Teksten voor andere sectoren

Ook indien u een website tekstschrijver zoekt buiten de sectoren duurzaam, financieel en vakantie zijn wij graag uw partner. Wij schrijven echter geen teksten voor websites die gerelateerd zijn aan niet ethische zaken.

Zie de website autoverzekeringen vergelijken.nl, een website waar wij de blogs en nieuws artikelen voor schrijven.