Tarieven Tekstschrijvers

Tarieven voor schrijven tekst website

Zoekt u een betaalbare tekstschrijver voor uw website?

Dan bent u bij De Website Tekstschrijver aan het goede adres.
Hans Alphenaar, initiator van De Website Tekstschrijver rekent een tarief vanaf 40 tot 50 euro per uur voor eenvoudige opdrachten. Voor SEO proof teksten zit het tarief op 50 euro per uur.

De meeste website seo tekstschrijvers vragen tarieven voor het schrijven van een SEO webtekst, welke ongeveer liggen tussen de 75 en 100 euro per uur. Met name gespecialiseerde en ervaren website tekstschrijvers vragen "pittige"tarieven. De tarieven van de Website Tekstschrijver liggen gemiddeld lager dan de tarieven van ander tekstschrijver in Nederland.
Toch krijgt u de kwaliteit waar u om vraagt.

Hans Alphenaar is niet alleen een goedkope en professionele SEO tekstschrijver, u krijgt meer dan waar voor uw geld.
Het is ook mogelijk om vooraf een tarief per pagina, website, landingspagina of project af te spreken. Er kan ook een tarief per woord afgesproken worden, bijvoorbeeld 2, 3 of 4 cent per woord.

Bovenstaande tarieven zijn een indicatie voor de tarieven die gemiddeld gerekend worden.  Ook de website tekstschrijvers die namens De Website Tekstschrijver webteksteksten schrijven, hanteren deze prijzen.

Wat kost het schrijven van teksten voor een website?

Wat het schrijven of herschrijven van teksten van uw website kost, hangt onder andere af van het aantal pagina's, de moeilijkheidsgraad en uw doelstelling. Gemiddeld kost het schrijven van een nieuwe pagina 1,5 uur = ongeveer 65 tot 75 euro. Er wordt een korting verleend bij grotere opdrachten.

U heeft de teksten voor een website die uit 10 pagina's bestaat voor ongeveer 550 euro exclusief btw. Deze prijs is inclusief zoekwoorden onderzoek. Wij kijken voor u welke zoekwoorden relevant zijn er houden hier rekening mee met het schrijven van SEO teksten.

U wilt tenslotte dat de teksten voor uw website niet alleen goed en prettig leesbaar zijn maar ook dat uw website op het internet gevonden wordt!  Uw website goed vindbaar maken op het internet is één van onze specialiteiten.

Vaste Prijsafspraak per opdracht ook mogelijk

Indien wij een voor u een website tekst gaan schrijven, doen we dat op basis van een vaste prijs. Hierbij kunnen we een uurtarief gaan rekenen of een vast bedrag afspreken per pagina of opdracht. In ieder geval spreken we vooraf duidelijk met elkaar af op welke financiële basis we met elkaar gaan samenwerken. De tarieven voor het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten voor websites bedragen bij de website tekstschrijver gemiddeld 40 tot 50 euro per uur.

Indien u een opdracht heeft voor het schrijven van een webtekst die binnen de interesses van tekstschrijver Hans Alphenaar valt ( duurzaam, financieel of reizen ) en deze de tekst zelf kan schrijven, kan het tarief mogelijk nog iets scherper. Al met al kunnen we stellen dat de tarieven van de Website Tekstschrijver zéér concurrerend zijn en in de meeste gevallen lager dan de tarieven van andere bureau's welke gespecialiseerd zijn in het schrijven van teksten voor websites.

Ook schrijven korte teksten mogelijk

De Website Tekstschrijver is ook beschikbaar voor het schrijven van korte webteksten of slogans. Denk hierbij aan het schrijven voor een tekst van een e mail nieuwsbrief, blog, landingspagina of actiematige nieuwsbrief.

Tarieven voor het schrijven van blogs, korte teksten, nieuwsbrieven en slogans en dergelijke op aanvraag.