tekstschrijver startende ondernemers

Een website tekstschrijver voor startende ondernemers

Ben je startende ondernemer, bezig met een website en heb je behoefte aan een betaalbare en goede tekstschrijver?  De website tekstschrijver.nl is er ook voor startende ondernemers. Want zeker als je met een onderneming en website start, is het belangrijk dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. De website tekst schrijver is er niet alleen voor goed leesbare teksten maar ook omdat jouw website goed gevonden moet worden. En dat is precies waar de website tekstschrijver goed in is.

Alle begin is moeilijk

Zeker als je startende ondernemer bent, komt er veel op je af. Daarbij schiet een goede tekst voor een website er nogal eens bij in. En juist een goed leesbare en informatieve tekst voor je website is bij het starten van een onderneming zeer belangrijk. Vaak ontbreekt het je als ondernemer aan SEO kennis en tijd, en kan ook het budget een belangrijk punt zijn. Dat laatste hoeft bij de webite tekstschrijver geen probleem te zijn. Wij kunnen voor beginnende ondernemers al webteksten schrijven voor 30 euro per uur. Het onderzoek rond de teksten schrijven is voor onze rekening. Lees hieronder verder waarom wij voor jou belangrijk kunnen zijn. 

We zijn ook ondernemers coach

De website tekstschrijver heeft een schat aan ervaring in het ondernemen en kan jou als startende ondernemer met zijn ervaring zeker van dienst zijn. We zijn ook ondernemers coach en kunnen misschien een beetje "mee sturen". Als beginnende ondernemer is de kans groot dat je een aantal verkeerde keuzes maakt. Door een ervaren ondernemer als klankbord te gebruiken, worden die verkeerde keuzes zeker beperkt.
Als je behalve een tekstschrijver voor je website ook een ondernemers coach kunt gebruiken, we zijn je graag van dienst.

Je website moet op het internet gevonden worden

Als je startende ondernemer bent en een goede website voor groot belang voor je is, is het noodzakelijk dat je website snel op het internet gevonden wordt, en ook belangrijk, op de juiste zoekwoorden. De website tekstschrijver is goed thuis in SEO webteksten en kan er samen met jou voor zorgen dat je website, op termijn, goed gevonden wordt. Let wel, er is altijd tijd nodig om een website goed vindbaar te maken. Ook als je een professionele website tekstschrijver inschakelt.

Meer weten?

Ben je startende ondernemer en wil je weten wat we jou concreet te bieden hebben?
Reageer dan via ons contactformulier.  Je bent nog maar een paar stappen van een succesvolle website af.