website beter vindbaar maken

Uw website beter vindbaar maken

Veel websites zijn niet goed vindbaar. Is uw website ook niet zo goed vindbaar?  Zou de de vindbaarheid willen verbeteren? Het is erg belangrijk uw website beter vindbaar te maken als mensen bijvoorbeeld via Google een bepaald zoekwoord intypen. Een goed vindbare website is goud waard. De website tekstschrijver kan ook uw website beter vindbaar maken. Dat kan zijn door het schrijven van goede teksten voor uw website, door middel van linkbuilding en betere zoekwoorden in de teksten op uw website te ( laten ) plaatsen.
Uw website beter vindbaar maken, is een specialiteit van de website tekstschrijver. Lees hieronder meer over de mogelijkheden uw website beter vindbaar te maken voor uw doelgroep. Lees ook meer over de lage tarieven die we hanteren en onze duidelijke werkwijze.

Uw website beter vindbaar maken is niet voldoende

Of u nu een webwinkel exploiteert, in de dienstverlening zit, rijschoolhouder of apotheker bent, een goed vindbare website trekt meer klanten aan en verhoogt de omzet. Daarbij is het wel belangrijk dat u waar maakt, wat u op de website belooft en uw ( potentiële ) klanten iets unieks te bieden hebt. Kortom, hoe goed uw website ook gevonden wordt, u moet uw relaties iets unieks te bieden hebben. En deze "unieke verkooppunten" moeten snel en duidelijk op uw website terug te vinden zijn. Wij kunnen u helpen deze "unique sellingpoints" op de juiste manier te verwoorden. Kijk maar eens hoe succesvolle websites zich presenteren en hoe ze gebruik maken van deze unieke verkooppunten.
Om beter te begrijpen wat unique sellingpoints zijn, heb ik hieronder opgeschreven wat deze unieke verkooppunten van de website tekstschrijver zijn:
  • schrijven van unieke teksten voor websites
  • verwerken van juiste zoekwoorden in de teksten
  • websites beter vindbaar maken
  • goed luisteren naar opdrachtgever en duidelijk communiceren
  • waar maken wat beloofd wordt
  • betaalbare tarieven, zowel voor schrijven websteksten als uw website beter vindbaar maken.

Wat zijn uw "unique sellingpoints"?

Nieuwe website goed vindbaar maken

Bent u bezig met de opzet van een nieuwe website en wilt u deze zo goed mogelijk vindbaar maken? Het is meestal eenvoudiger een  nieuwe website goed vindbaar te maken dan een bestaande website die niet vindbaar is en op een verkeerde manier is opgezet.
Wij kunnen u helpen bij de opzet van uw website ( in samenwerking met Dreamit uit Gouda). Ook voor een webwinkel. Neem contact met ons op als u een goed vindbare website wilt tegen een betaalbaar tarief. Uiteraard met een goed en duidelijk Content Manegement Systeem ( CMS ).

Juiste zoekwoorden zijn erg belangrijk

Om een website beter vindbaar te maken, is het belangrijk dat de juiste zoekwoorden op de juiste manier in de teksten op uw website verwerkt worden. Het is daarom van groot belang om te weten welke zoekwoorden voor u en uw bedrijf of organisatie van belang zijn en welke van deze woorden onderscheidend zijn. Daarnaast moeten deze zoekwoorden relevant en herkenbaar zijn.  Kortom een zoekwoorden onderzoek is van groot belang. Alleen als de juiste zoekwoorden in de teksten van uw website worden verwerkt, zal uw website beter gevonden worden. Deze zoekwoorden moeten op een zo natuurlijk mogelijke manier in de webteksten verwerkt worden. Wij zijn hiervoor de juiste partij.

Wat zijn de belangrijkste zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden?

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilding is ook nu ( anno 2016 ) nog belangrijk. Linkbuilding betekent dat andere websites zoveel mogelijk naar uw website toelinken. Het moeten wel relevante websites zijn. Als u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf exploiteert dan heeft een link op een webste voor broodjes niet zo veel zin, wel een link op een website van een ander transportbedrijf, bijvoorbeeld.
Met andere woorden, uw website wordt ook via links op andere ( relevante ) websites gevonden.  De website tekstschrijver kan ook een goede linkbuilding voor uw website verzorgen.

Uw website beter vindbaar maken, wat kost dat?

Er is geen enkele website hetzelfde. Het is dan ook niet vooraf vast te stellen wat de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kost. Wel is het zo dat een éénvoudige website beter vindbaar maken, minder kost dan het verbeteren van een website met honderden pagina's en duizenden artikelen. Kortom, er is vooraf geen duidelijk antwoord te geven wat het kost om een website beter vindbaar te maken.

In grote lijnen een indicatie. Het beter vindbaar maken van een "eenvoudige website"begint met een 200 á 300 euro. Het beter vindbaar maken van een grotere website begint bij ongeveer 1.000 euro. Het is van veel factoren afhankelijk wat het beter vindbaar maken van uw website kost.
Neem via het contactformulier contact met ons op voor een vrijblijvende richtprijs voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw website.  Binnen enkele maanden kan ook uw website beter gevonden worden.


Marketing activiteiten

Het schijven van goed vindbare teksten voor websites, seo zaken en marketing liggen vlak bij elkaar.  Vandaar dat de website tekstschrijver ook graag uw marketing activiteiten verzorgt. Zowel online als offline.

Waarom uw website door ons beter vindbaar laten maken?

Het beter vindbaar maken van websites is specialisten werk. Dat geldt ook voor het schrijven van teksten voor websites. De website tekstschrijver kan uw website beter vindbaar maken tegen een tarief dat meestal aanmerkelijk lager ligt dan de kosten die andere partijen berekenen. Wij hebben al tientallen websites goed vindbaar gemaakt. Onze werkwijze is helder en transparant. En we zijn betaalbaar. Neem contact op met de website tekstschrijver als u een goedkope en ervaren partij zoekt om ook uw website beter vindbaar te maken. We zijn u graag van dienst.

Beter vindbaar maken website

Enkele voorbeelden van websites die dankzij de website tekstschrijver beter gevonden worden.

Website duurzaam toerisme.com

Alle teksten voor de website duurzaam-toerisme.com + alle landingspagina's zijn door de website tekstschrijver geschreven.  Met als resultaat dat er op veel relevante zoektermen een top positie bij Google is bereikt.  Zoek maar eens op " duurzaam toerisme" , jongeren reizen, spirituele reizen of meditatie vakantie. We kunnen ook voor uw website een toppositie bij Google bereiken.


Tot Uw Dienst, verhuisbedrijf

Het verhuisbedrijf Tot Uw Dienst in Moordrecht is een echt familiebedrijf en gespecialiseerd in verhuizingen en transporten in de Krimpenerwaard. Zij vroegen ons om hun website beter vindbaar te maken. Ze wilden met name goed vindbaar worden als verhuisbedrijf voor de regio Gouda, Alphen aan den Rijn, Stolwijk en Waddinxveen. De website tekstschrijver deed onderzoek naar de concurrentie in de regio en verbeterde de vindbaarheid van de website van dit familie verhuisbedrijf. Ook met een beperkt budget zijn er qua vindbaarheid websites grote resultaten te behalen. Zie de website Tot Uw Dienst.


De Oude Meester in Drenthe

De Oude Meester is een groot vakantiehuis in Drenthe waar honden en paarden welkom zijn. Het is een ideaal vakantiehuis voor groepen met huisdieren. De website tekstschrijver heeft een aantal teksten geschreven om de vindbaarheid van dit grote en huisdiervriendelijke vakantiehuis in Drenthe te verbeteren. Het resultaat is positief. Met name op de zoekwoorden "paarden welkom"en vakantie honden welkom"wordt de website van De Oude Meester nu aanmerkelijk beter gevonden.


De Groene Computershop in Gouda.

De Groene Computershop BV heeft een website met webwinkel en wilde beter op het internet gevonden worden. Wij hebben een aantal teksten geschreven ( landingspagina's ) voor De Groene Computershop met zeer goed resultaat. De website van De Groene Computershop is aanmerkelijk beter vindbaar geworden en met zoekwoorden zoals "gebruikte computers", 2e hands laptop en computerwinkel scoort men goed. Een goed voorbeeld van resultaatgericht werken.

Recentelijk: ( 10 februari 2016 ).

Groepsaccommodatie Wapserveen

In opdracht van de eigenaar van groepsaccommodatie Wapserveen in Drenthe hebben we de teksten herschreven van de website groepsaccommodatie Wapserveen. Doel was om de wesbite beter vindbaar te maken en betere informatie te verschaffen.
Keywords zijn onder andere groepsaccommodatie Drenthe, groepsaccommodatie met sauna en vriendinnenweekend Drenthe. Over enkele maanden zullen de eerste resultaten zichtbaar worden. Wij hebben hoge verwachtingen.