Werkwijze

Onze werkwijze is helder en duidelijk

De Website Tekstschrijver werkt met een heldere en duidelijke formule. Wij schrijven teksten voor websites in het Nederlands voor opdrachtgevers die kiezen voor een heldere communicatie. We begrijpen dat een succesvolle website tekst alleen tot stand kan komen door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en tekstschrijver. Daarom besteden we veel tijd aan overleg. We werken met vaste prijzen, die vooraf vastgelegd worden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat u of wij de teksten laten vertalen in bijvoorbeeld het Engels, Duits of Frans.


Uw persoonlijke tekstschrijver

De Website Tekstschrijver, Hans Alphenaar, schrijft zelf website teksten en werkt daarnaast samen met andere professionele tekstschrijvers. Indien u een opdracht voor ons heeft, kijken wij welke tekstschrijver het beste past bij uw organisatie, website en specifieke opdracht. Bij voorkeur maken wij gebruik van de diensten van een tekstschrijver die affiniteit heeft met uw product of dienst. Zo krijgt u uw eigen persoonlijke tekstschrijver, iemand die begrijpt wat u wilt. 

Tekst voor website nodig in Engels, Duits of Spaans

De Website Tekstschrijver werkt samen met een team van tekstschrijvers die ook teksten in het Engels, Duits of Spaans kunnen schrijven. Dat biedt extra mogelijkheden indien u een tekschrijver voor een blog of website zoekt voor landen buiten Nederland.

Werkwijze bij teksten schrijven voor nieuwe website

Indien u een nieuwe website gaat maken ( of laat bouwen ) en een tekst nodig hebt, is De Website Tekstschrijver zeker ook een goede partij voor het schrijven van een tekst. Echter, bij een nieuw op te zetten website komt er meer kijken dan het aanpassen van een tekst van een bestaande website.
Een nieuwe website vraagt meer communicatie en tijd dan een bestaande website. En, een nieuwe website biedt ook meer kansen. Er is tenslotten nog niets ingevuld.
Neem voor het schrijven van een tekst van een nieuwe website contact met ons op.

Inventarisatie van uw wensen

Indien u na het lezen van deze informatie denkt dat De Website Tekstschrijver wat voor uw organisatie en website kan betekenen, maken we graag tijd voor u vrij om de teksten van uw bestaande website te analyseren.We nemen dan samen met u uw wensen door, maken zonodig een plan van aanpak en sturen u een offerte. Dit geldt ook voor het schrijven van teksten voor een nieuwe website.
Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, gaan we voor u aan de slag. Nieuwe opdrachtgevers betalen 50 % vooruit.

Recente teksten websites

We hebben de afgelopen maanden diverse teksten voor websites geschreven. Voorbeelden hiervan zijn de website teksten van vegan guesthouse en computer repatie .

Ook de website groepsreizen en duurzaam toerisme is door ons van een relevante tekst voorzien.

De laatste website teksten die we geschreven hebben:

Glutenvrij Eten,  een webshop met glutenvrije producten

Autoverzekeringen Vergelijken, een website waarbij je als consument de tarieven van autoverzekeringen kunt vergelijken.

Gezond en snel afvallen, een website die over gezond leven en afvallen gaat.

Vintage Kledingwinkel, een website ( webshop ) met veel vintage kleding.